CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/252/08.12.2008

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în începând cu ora 10.28 circulaţia feroviară pe secţia Petroşani – Simeria a fost redeschisă în condiţii normale de trafic.
Vă reamintim că în această dimineaţă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, între staţiile Băniţa – Merişor – Crivadia – Banu Mare –Pui, mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste calea ferată, fapt care a provocat întreruperea alimentării cu energie electrică a liniei de contact şi închiderea gabaritului.
Trenuri întârziate:
Acc 1821 Bucureşti – Arad - 216 minute
P 2702 Simeria - Petroşani - 58 minute
CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop eliberarea gabaritului şi redeschiderea traficului în cel mai scurt timp şi în condiţii de deplină siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară informaţii despre întârzierile care se înregistrează în graficul celor două trenuri.