CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/219/29.10.2008

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunţă publicul călător că înncepând de sâmbătă, 1 noiembrie, se redeschide circulaţia feroviară pe relaţia Medgidia - Tulcea.

Linia Medgidia - Tulcea a fost închisă, la începutul lunii octombrie, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare la infrastructură şi suprastrustructură în staţia Medgidia , în această perioadă transportul călătorilor fiind realizat cu mijloace auto.

Menţionăm că aceste lucrări fac parte din programul de reabilitare a liniei Bucureşti - Constanţa, secţiunea Feteşti - Constanţa.

Lucrările de reabilitare a secţiunii Feteşti - Constanţa se realizează cu fonduri de la JBIC (bancă japoneză), DEXIA (bancă austriacă) şi buget de stat, în valoare de 410 mil. euro. Firmele care lucrează pe acestă secţiune sunt: consorţiul JV LEONHARD WEISS - TAISEI - HEITKAMP; consorţiul JV SWIETELSKI - WIEBE - TAKENAKA, consorţiul JV THALES RAIL SIGNALLING SOLUTIONS şi BALFOUR BEATTY Rail GmbH Germania. Termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare pe secţiunea Feteşti - Constanţa este 2010.