Nr. 1/2/25/28.01.2009

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară pe Centura de Est a Capitalei va fi reluată începând cu ora 17.00, astfel:

- pe firul I trenurile vor circula cu locomotivă electrică,

- pe firul II trenurile vor circula cu locomotivă diesel.

Vă reamintim că, în această dimineaţă, la ora 7.15, între staţiile Voluntari şi Otopeni (pe Centura de Est a Capitalei), şoferul unui tir a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de electrificare pe care la rupt. În urma acestui incident firul I de circulaţie a fost închis pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii.

Menţionăm faptul că circulaţia trenurilor nu a fost afectată deoarece în grafic era introdusă fereastră de circulaţie pentru trenuri până la ora 22.00.

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici