GUVERNUL ROMÂNIEI

MINISTERUL TRANSPORTURILOR ÅžI INFRASTRUCTURII

Direcţia Generală Informare Publică şi Comunicare

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, circulaţia feroviară înspre şi dinspre Constanţa a fost reluată începând cu ora 11.30.

Vă reamintim că, în această dimineaţă, între staţiile Pasărea şi Brăneşti traficul feroviar a fost oprit pe ambele fire de circulaţie începând cu ora 5.45, respectiv 6.20. Evenimentul s-a produs din cauza ruperii pantografelor a două trenuri de marfă, care aparţin operatorilor CFR Marfă şi Rompetrol Logistic, fapt care a provocat avarierea liniei de contact

Întârzieri acumulate până la ora 11.00:

P 8011 (Bucureşti Obor - Feteşti) – 295 min.

Acc 1822/1 (Arad – Bucureşti - Constanţa) – 222 min

IC 581 (Bucureşti - Constanţa)– 180 min

P 8031 (Bucureşti Obor - Feteşti) – 145 min

Acc 1636/1 (Sibiu – Bucureşti - Constanţa) – 93 min

Acc. Regiotrans 14032/1 (Braşov – Bucureşti - Constanţa)– 25 min

P 8032 (Feteşti – Bucureşti Obor)– 300 min

P 8022 (Călăraşi Sud – Bucureştii Obor) – 132 min

R 680 ( C-ţa – Bucureşti Nord) – 106 min

P 8034 (Feteşti – Bucureşti Obor) - 61 min

R 682 (Tulcea Oraş – Bucureşti Nord) – 80 min

Companiile feroviare cer scuze călătorilor pentru întârzierile produse, din cauza acestui eveniment, în circulaţia trenurilor.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar spre şi dinspre Constanţa la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la telefon 021/952.

De asemenea, vă informăm că şefii de tren informează călătorii despre întârzierile acumulate şi despre conexiunile cu celelate garnituri pentru continuarea călatoriei

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici