Nr. 1/43/19.02.2009

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, circulaţia feroviară pe relaţia Caransebeş - Reşiţa, între staţiile Cornuţel - Banat - Brebu, a fost reluată, cu tracţiune diesel, la ora 9.54.

Pentru a nu se înregistra întârzieri mai mari în traficul feroviar pe această relaţie, circulaţia trenurilor s-a reluat cu tracţiune diesel (locomotivă diesel), urmând ca în timpul ferestrei în grafic să se desfăşoare lucrări de refacere a firului de contact astfel încât să se reia şi traficul cu tracţiune electrică (locomotivă electrică).

Trenuri întârziate:

9158 - 326 min

1762 - 225 min

699 - 215 min

9159 - 285 min

Vă reamintim că în această dimineaţă, din cauza ninsorilor abundente care au cuprins vestul ţării încă din timpul nopţii, circulaţia feroviară pe secţia Caransebeş - Reşiţa a fost închisă mai multe ore, patru trenuri fiind oprite în staţiile Brebu şi Cornuţel. Trenurile au staţionat deoarece mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste calea ferată.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite din staţiile feroviare informaţii despre întârzierle care pot apărea în circulaţia trenurilor.

DRR 2018        DRR 2019