Nr. 1/43/19.02.2009

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, circulaţia feroviară pe relaţia Caransebeş - Reşiţa, între staţiile Cornuţel - Banat - Brebu, a fost reluată, cu tracţiune diesel, la ora 9.54.

Pentru a nu se înregistra întârzieri mai mari în traficul feroviar pe această relaţie, circulaţia trenurilor s-a reluat cu tracţiune diesel (locomotivă diesel), urmând ca în timpul ferestrei în grafic să se desfăşoare lucrări de refacere a firului de contact astfel încât să se reia şi traficul cu tracţiune electrică (locomotivă electrică).

Trenuri întârziate:

9158 - 326 min

1762 - 225 min

699 - 215 min

9159 - 285 min

Vă reamintim că în această dimineaţă, din cauza ninsorilor abundente care au cuprins vestul ţării încă din timpul nopţii, circulaţia feroviară pe secţia Caransebeş - Reşiţa a fost închisă mai multe ore, patru trenuri fiind oprite în staţiile Brebu şi Cornuţel. Trenurile au staţionat deoarece mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste calea ferată.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite din staţiile feroviare informaţii despre întârzierle care pot apărea în circulaţia trenurilor.

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici