Nr. 1/2/69/04.03.2008

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia trenurilor pe relaţia Câmpina - Floreşti a fost reluată la ora 10.54 pe firul I şi la ora 11.58 pe firul II.

Trenuri întârziate:

• 1621 Bucureşti - Timişoara - 63 minute
    • 371/2 Budapesta - Bucureşti - 134 minute
    • 826 Braşov - Bucureşti - 13 minute
    • 3024 Braşov - Ploieşti Sud - 65 minute
    • 3002 Braşov - Bucureşti - 143 minute

Vă reamintim că în această dimineaţă, la ora 9.45, la bordul locomotivei trenului internaţional 371-2 care circula pe ruta Budapesta- Bucureşti s-a produs un incendiu. Locomotiva electrică a fost imediat deconectată de la reţeaua electrică şi apoi desprinsă de garnitura de tren. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri militari şi cei de la Salvare.

Din primele estimări, incendiul a izbucnit din cauza supraîncălzirii unui motor de tracţiune al locomotivei, aprinzându-se izolaţiile unor cabluri.

Cazul a fost preluat pentru cercetare de o comisie de anchetă din cadrul Autorităţii Feroviare Române (AFER).

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici