INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a semnat contractul pentru construcţia infrastructurii rutiere şi feroviare la podul Calafat - Vidin

 

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a semnat, în data de 12 mai 2009, contractul de lucrări de construcţie a infrastructurii rutiere şi feroviare de acces la podul peste Dunăre de la Calafat - Vidin.

Acest contract are o valoare totală de 66.900.285,70 euro, fără TVA, din care 33.827.745 euro constituie finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană prin Facilitatea ex-ISPA, restul sumei fiind asigurată de la Bugetul de Stat.

Prin implementarea acestui proiect se doreşte asigurarea accesului la noul pod peste Dunăre, ce se va construi la Calafat – Vidin, prin construcţia infrastructurii feroviare şi rutiere.

În acest sens, antreprenorul va constitui două echipe, una pentru construcţia infrastructurii rutiere şi una pentru construcţia infrastructurii feroviare de acces, care vor respecta specificaţiile tehnice şi vor asigura îndeplinirea cerinţelor contractuale.

Acest contract de lucrări a fost acordat prin negociere asocierii formate din AZVI S.A. şi VIMAC S.A., lider fiind AZVI S.A.

Beneficiarii finali ai contractului sunt Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. şi Compania Naţională de Căi Ferate ”CFR” S.A.

Activitatea antreprenorului se va desfăşura pe o perioadă de 48 luni, care acoperă perioada de execuţie a lucrărilor (24 luni) şi perioada de notificare a defecţiunilor (următoarele 24 luni după execuţia lucrărilor).
 

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici