INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/389/14.10.2009
De acord,
Director general
Viorel Scurtu
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, în această dimineaţă, la ora 8.15, locomotiva trenului de călători 14032 care aparţine operastorului privat Regiotrans, a rupt firul de contact în staţia Valea Largă.
La această oră, circulaţia trenurilor între staţiile Valea Largă şi Comarnic este închisă. Echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru a remedia defecţiunea, astfel încât trenurile să îşi poată relua circulaţia în scurt timp.
Până la eliberarea gabaritului, trenurile de călători care circulă spre/dinspre Braşov vor fi oprite în staţiile de cale ferată din apropiere.
Trenuri oprite în staţii până la remediere:
-                             P 3002 care circula de la Braşov la Bucureşti, staţionează în gara Sinaia de la ora 8.30
-                             Acc 1745, care circulă de la Bucureşti la Satu Mare, staţionează în gara Comarnic de la ora 9.00;
-                             P 3001 care circulă de la Bucureşti la Braşov, staţionează în gara Breaza Nord de la 9.10.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor şi îi informează că angajaţii companiei fac toate eforturile pentru a redeschide circulaţia în scurt timp.

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

DRR 2018        DRR 2019