Nr. 1/2/362/21.02.2008

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în jurul orei 15.00, în dreptul localităţii Gura Ocniţei, la o trecere la nivel semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, s-a produs o coliziune între o locomotivă care circula pe secţia feroviară Târgovişte - Ploieşti şi un tir care transporta cărămidă.

Din primele cercetări rezultă că şoferul tirului nu a respectat indicatorul rutier. În urma acestui eveniment nu există persoane rănite sau victime omeneşti.

Până la scoaterea camionului din gabarit, linia de cale ferată Târgovişte - Ploieşti este închisă.

Traficul feroviar nu este afectat deoarece primul tren de călători va circula pe această rută în jurul orei 17.00.

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici