Nr. 1/2/365/22.09.2009

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că, în urma accidentului de ieri, când trenul Acc 1692 a deraiat întrestaţiile Banu Mărăcine - Malu Mare, la 10 km de Craiova, angajaţii feroviari au desfăşurat operaţiuni susţinute azi-nopate pentru ridicarea vagoanelor şi a locomotivei.

Locomotiva şi 6 (şase) vagoane au fost deja ridicate, ultimul vagon urmând să fie repus pe şină în cursul acestei zile. După finalizarea operaţiunilor de ridicare şi a ultimului vagon, vor începe lucrările de reparaţii la linie, astfel încât la până la sfârşitul zilei să poată fi reluattraficul pe un fir de circulaţie.

În prezent, circulaţia feroviară între Craiova şi Caracal este închisă, trenurile fiind deviate pe ruta ocolitoare Craiova - Piatra Olt - Caracal şi vor ajunge la destinaţie cu întârziere.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite în staţiile de cale ferată informaţii despre întârzierile care se vor înregistra în circulaţia trenurilor.

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici