INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 Nr. 1/2/365/22.09.2009 

 
 

 
 

    Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că, în urma accidentului de ieri, când trenul Acc 1692 a deraiat întrestaţiile Banu Mărăcine - Malu Mare, la 10 km de Craiova, angajaţii feroviari au desfăşurat operaţiuni susţinute azi-nopate pentru ridicarea vagoanelor şi a locomotivei.

    Locomotiva şi 6 (şase) vagoane au fost deja ridicate, ultimul vagon urmând să fie repus pe şină în cursul acestei zile. După finalizarea operaţiunilor de ridicare şi a ultimului vagon, vor începe lucrările de reparaţii la linie, astfel încât la până la sfârşitul zilei să poată fi reluattraficul pe un fir de circulaţie.

    În prezent, circulaţia feroviară între Craiova şi Caracal este închisă, trenurile fiind deviate pe ruta ocolitoare Craiova - Piatra Olt - Caracal şi vor ajunge la destinaţie cu întârziere.

    Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite în staţiile de cale ferată informaţii despre întârzierile care se vor înregistra în circulaţia trenurilor. 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

DRR 2018        DRR 2019