INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Nr. 1/2/408/30.10.2009 
 

     
 

      Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, aseară la ora 21.30, un tir a lovit tablierul podului de cale ferată, de la km 11+100. În urma impactului tablierul a fost deplasat, iar linia de cale ferată a fost afectată (şerpuită) pe zona podului.

      Până la finalizarea lucrărilor de reparaţii, trenurile care vin şi pleacă înspre/dinspre partea de est a ţări circulă pe ruta ocolitoate Chitila - Buciumeni - Mogoşoaia.

      În acest moment, între staţiile Pajura şi Mogoşoaia, angajaţii CFR SA desfăşoară lucrări de reparaţii la pod şi la linie.

      Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor şi îi informează că angajaţii companiei fac eforturi susţinute pentru a redeschide circulaţia în cursul acestei zile.

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

DRR 2018        DRR 2019