Nr. 1/2/457/27.11.2009
De acord,
Director general
Viorel Scurtu

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în zilele de 3 - 4 decembrie 2009 şi 7 – 8 decembrie 2009, în intervalul orar 23.20 – 4.50, se vor efectua lucrări pentru montarea unor elemente (pe o distanţă de 15 metri) la podurile provizorii, între statiile Comarnic şi Valea Largă (km 107+167, 113+381 şi 115+852).
Aceste lucrări sunt incluse în programul de reabilitatare a secţiunii Câmpina – Predeal, parte integrantă a tronsonului Bucureşti – Braşov.
Lucrarea se execută în zilele de 03/04 decembrie, şi 07/08 decembrie 2009 (în cursul nopţii), de la ora 23.20, până la ora 04.50, cu închiderea totală a circulaţiei feroviare pe linia curentă Comarnic - Valea Largă (firul I şi fir II).
Efectuarea lucrărilor (care se vor desfăşura pe timp de noapte, în intervalul orar 23.30 – 04.50) va aduce următoarele modificări în circulaţia trenurilor:
1. În zilele de 03/04 şi 07/08 decembrie 2009, trenul 3011 se anulează pe distanţa Câmpina – Sinaia şi va circula pe relaţia Bucureşti Nord – Câmpina;
2. În zilele de 04 şi 08 decembrie 2009, trenul 3012 se anulează pe distanţa Sinaia – Câmpina şi va circula pe relaţia Câmpina – Bucureşti Nord;
3. În zilele de 03/04 şi 07/08 decembrie 2009, trenul internaţional 375-2, dacă intră în ţară cu mai mult de 30 minute întârziere, aşteaptă redeschiderea în staţia Sinaia;
4. În zilele de 03/04 şi 07/08 decembrie 2009, trenul 1642, aşteaptă în staţia Buşteni redeschiderea liniei.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor care vor călători în această perioadă, şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari pentru defăşurarea acestor lucrări cu grad înalt de dificultate, au ca principal scop siguranţa călătorului şi a traficului pe cale ferată.

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici