Nr. 1/2/485/18.12.2009

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, traficul feroviar la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă.
La această oră, din cauza ninsorii şi a viscolului, trenurile care vin şi pleacă din staţiile Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Bucureşti Griviţa şi staţia Chitila înregistrează întârzieri la sosire şi plecare de până la 80 de minute.
Ninsoarea viscolită îngreunează intervenţia angajaţilor în operaţiunile de curăţare a macazelor, care sunt acoperite de un strat gros de gheaţă şi zăpada.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătorie, indiferent de staţia de plecare, să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici