INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/486/18.12.2009
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, traficul feroviar la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă.
Trenurile aflate în parcurs care au ca destinaţie staţiile CF Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa şi Timişoara, circula în condiţii de iarnă şi pot acumula întârzieri de maxim 30 de minute.
Trenurile care sunt în parcurs şi vin în staţia Bucureşti Nord înregistrează întârzieri de maximum120 min, iar cele care pleacă din Bucureşti Nord înregistrează întârzieri de până la 60 de min.
De asemenea, vă mai informăm că, în această dimineaţă, la ora 6.50, pe secţia de circulaţie Tecuci - Barboşi (Regionala CF Galaţi) a fost închisă deoarece un tir a fost lovit la trecerea la nivel dotată cu barieră automată, la intrarea în staţia CF Independenţa, de trenul Acc 1962 (care venea de la Iaşi). În urma impactului nu s-au înregistrat victime omeneşti, dar automotorul a fost avariat. La această oră, la faţa locului au ajuns deja toate echipele de intervenţie ale Regionalei CF Galaţi care, împreună cu autorităţile locale, desfăşoară lucrări pentru a scoate tirul din gabarit.
Menţionăm că, în acest moment, secţia CF Tecuci - Barboşi (Reg. CF Galaţi) este închisă pe ambele fire de circulaţie până la eliberarea gabaritului.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

DRR 2018        DRR 2019