INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

Nr. 1/2/487/18.12.2009
 
 
 
 
 
Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, traficul feroviar pe secţia de circulaţie Tecuci - Barboşi (Reg. CF Galaţi) a fost reluată începând cu ora 10.00, iar călătorii din trenul Acc 1962 au fost transbordaţi în trenul Acc 1963 care a plecat mai departe, spre staţia de destinaţie Iaşi.
Vă reamintim că în această dimineaţă, la ora 6.50, pe secţia de circulaţie Tecuci - Barboşi (Regionala CF Galaţi) a fost închisă deoarece un tir a fost lovit la trecerea la nivel dotată cu barieră automată, la intrarea în staţia CF Independenţa, de trenul Acc 1962 (care venea de la Iaşi). În urma impactului nu s-au înregistrat victime omeneşti, dar automotorul a fost avariat.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

DRR 2018        DRR 2019