Nr. 1/2/487/18.12.2009

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, traficul feroviar pe secţia de circulaţie Tecuci - Barboşi (Reg. CF Galaţi) a fost reluată începând cu ora 10.00, iar călătorii din trenul Acc 1962 au fost transbordaţi în trenul Acc 1963 care a plecat mai departe, spre staţia de destinaţie Iaşi.
Vă reamintim că în această dimineaţă, la ora 6.50, pe secţia de circulaţie Tecuci - Barboşi (Regionala CF Galaţi) a fost închisă deoarece un tir a fost lovit la trecerea la nivel dotată cu barieră automată, la intrarea în staţia CF Independenţa, de trenul Acc 1962 (care venea de la Iaşi). În urma impactului nu s-au înregistrat victime omeneşti, dar automotorul a fost avariat.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici