CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că trenurile care au ca punct final de călătorie Gara de Nord vor înregistra întârzieri la sosire deoarece pe relaţia Periş - Buftea persoane necunoscute au tăiat cablurile de semnalizare şi de la instalaţiile de alimentare cu energie, circulaţia feroviară desfăşurându-se în acest moment la cale liberă.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări de înlocuire a cablului, astfel încât, în cel mai scurt timp, circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii normale.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigurăcă toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea traficului în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.