CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/49/21.01.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în acest moment deşi circulaţia pe calea ferată se desfăşoară în condiţii de iarnă, trenurile aflate în trafic ajung la destinaţie, în general, conform orelor din mersul trenurilor.
De asemenea, vă informăm că şi trenurile care circulă în/dinspre Constanţa sau în/dinspre Braşov ajung la timp în staţia de destinaţie. Vă reamintim că pe tronsonele Bucureşti - Constanţa (şi retur) şi Bucureşti - Braşov (şi retur) traficul feroviar se desfăşoară doar pe un singur fir, celălalt fir fiind închis pentru lucrări de reabilitare.
În prezent se menţin activate cele 5 comandamente de iarnă la nivel regional/local, pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Constanţa care monitorizează traficul feroviar.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.