CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/58/25.01.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că trenurile circulă cu restricţii de viteză şi ajung, în general, la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 40 de minute şi 110 minute, din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivel naţional. Întârzierea cea mai mare se înregistrează la trenul IC 473, care vine de la Budapesta şi a intrat întârziat la graniţă.

În prezent, viteza trenurilor, care circulă pe raza judeţelor afectate de avertizarea cu cod galben de ger, a fost adaptată la temperaturile foarte scăzute care se înregistrează la nivelul şinei (aprox. minus 20 de grade Celsius).

Situaţie întârzieri Gara de Nord, la ora 14.00

Sosire:

- tr. 473 Budapesta - Bucureşti Nord - 250 de minute (a intrat cu întârziere la graniţă)

- tr. 1662 Iaşi - Bucureşti Nord - 110 de minute

- tr. 1692 Timişoara - Bucureşti Nord - 70 de minute

- tr. 347 Viena - Bucureşti Nord - 85 de minute (a intrat cu întârziere la graniţă)

- tr. 592 Timişoara - Bucureşti Nord - 40 de minute

Plecare:

- trenurile nu înregistrează întârzieri la plecare din Gara de Nord

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.