CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că trenurile circulă cu restricţii de viteză, din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivel naţional, şi ajung la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 15 şi 25 de minute.

În prezent, viteza trenurilor, care circulă pe raza judeţelor afectate de avertizarea cu cod galben de ger, a fost adaptată la temperaturile foarte scăzute care se înregistrează la nivelul şinei.

Situaţie întârzieri Gara de Nord, la ora 16.00

Sosire:

- tr. 832 Braşov - Bucureşti Nord - 15 de minute

- tr 3004 Braşov - Bucureşti Nord - 25 minute

Plecare:

- tr. 827 Bucureşti Nord - Cluj - 50 de minute

- tr. 346-1 Bucureşti Nord - Viena - 20 de minute

- tr. 593 Bucureşti Nord - Timişoara - 25 de minute

- tr. 1661 Bucureşti Nord - Iaşia - 20 de minute

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.