CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/88/09.02.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că deşi circulaţia feroviară la nivel naţional se desfăşoară în condiţii de iarnă, în prezent trenurile ajung la destinaţie conform orelor din mersul trenurilor.

La nivel naţional, pe calea ferată nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor judeţe din estul şi sudul ţării a fost adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.

De asemenea, vă informăm că în prezent sunt activate 4 comandamente de iarnă la nivel regional/local şi comandamentul central care monitorizează traficul feroviar.

Monitorizarea circulaţiei în comandamentele de iarnă:

- personal feroviar pentru intervenţie - 840

- pluguri de zăpada active - 23 (pe raza regionalelor CF Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa)

Situaţie întârzieri Gara de Nord, la ora 14.00

Sosire:

Trenuri aflate în grafic ajung în Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor

Plecare:

Toate trenurile pleacă din Gara de Nord conform orelor din mersul trenurilor

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre posibilele întârzierile care pot interveni în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, sau la dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă din cadrul MTI, la următoarele numere de telefon: 021/9360 şi 021/318.66.09.