CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/583/09.11.2010

COMUNICAT DE PRESĂ‚
09.11.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că miercuri 10.11.2010 va avea loc recepţia finală în urma finalizării lucrărilor de reparaţii la terasamentul căii ferate între staţiile Suceava - Dorneşti, secţie afectată de inundaţii în luna iunie a.c., iar de joi 11.11.2010 circulaţia feroviară, pe secţia Iaşi - Suceava - Dorneşti – Putna, se va relua în condiţii normale de trafic.
Primul tren care va parcurge această distanţă este P 5601 care, începând de joi, 11.11.2010,va circula pe relaţia Putna - Iaşi, cu plecare din staţia Suceava Nord la ora 8.42.
Contractul pentru lucrările de reparaţii la terasament a fost atribuit, în urma licitaţiei publice, consorţiului de firme SC Arcada Company SA Galaţi (32%), SC Swietelsky Constructii Feroviare (30%), Compania Construcţii Feroviare SA Câmpulung Moldovenesc (30%) şi SC ISPCF SA (8%), valoarea totală a lucrărilor fiind de 8.771.915 lei, fără TVA, finanţare asigurată din fonduri de la bugetul de stat.
Åžef birou
Oana Brânzan