CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/112/26.02.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în perioada 2 martie - 5 martie 2010, pe raza Regionalei CF Braşov, se vor efectua lucrări de verificare şi întreţinere curentă la linie, pe secţia de circulaţie Bodoc - Malnaş Băi, în intervalul orar 8.40 - 12.30.
Trenurile de călători vor circula conform orelor din mersul trenurilor după ora 12.30, iar trenurile de marfă nu vor circula între orele 8.40 - 12.30, când se desfăşoară aceste lucrări.
În această perioadă doar trenul Acc 1975 a fost anulat pe relaţia Braşov – Siculeni, deoarece avea ca oră de circulaţie intervalul de desfăşurare a lucrărilor.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/ şi http://www.cfr.ro/cfrsa .