CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/133/05.03.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în perioada 8 martie - 12 martie 2010, pe raza Regionalei CF Braşov, se vor efectua lucrări de întreţinere şi reparaţie curentă la linie, pe secţia de circulaţie Tuşnad Sat – Hm. Sînsimion, în intervalul orar 8.15 - 11.55.
Circulaţia trenurilor de călători aflate în grafic după ora 11.55 nu va fi perturbată de derularea lucrărilor, iar trenurile de marfă nu vor circula între orele 8.15 - 11.55, când se desfăşoară aceste lucrări.
În perioada 8 martie - 12 martie 2010, pe relaţia Braşov - Siculeni, doar trenul Acc 1975 a fost anulat, deoarece avea ca oră de circulaţie intervalul de desfăşurare a lucrărilor.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, în trafic local sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/ şi http://www.cfr.ro/cfrsa .