CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/220/08.04.2010

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în această dimineaţă, la ora 3.20, au fost repuse pe şină cele 2 vagoane din compunerea trenului P 4485, care au deraiat ieri la intrare în staţia Mogoşeni. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Vă reamintim că ieri după-amiază, în jurul orei 17.30, doua vagoane din compunerea trenului P 4485, care circula pe relatia Salva - Beclean, au deraiat de câte un boghiu, la intrare în staţia CF Mogoşeni. Circulaţia feroviară s-a desfăşurat în condiţii de siguranţă pe liniile II şi III, doar linia I fiind închisă traficului, până la repunerea vagoanelor pe şină.

În ceea ce priveşte călătorii din trenul personal 4485, aceştia au fost preluaţi de trenul Acc 1931 (Iaşi-Cluj) care a circulat în regim de tren personal între staţiile Mogoşeni şi Dej Călători astfel încât pasagerii să ajungă la destinaţie, după care trenul Acc 1931 şi-a continuat călătoria în condiţii normale de trafic, până la Cluj.

În urma acestui incident, 2 trenuri de călători au înregistrat în total întârzieri de 56 de minute.

Cauzele legate de circumstanţele în care s-a produs incidentul sus-menţionat vor fi stabilite de comisia de anchetă.