CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/283/11.05.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA, informează că începând de astăzi, în urma finalizării lucrărilor la terasamentul căii ferate între staţiile Balota - Valea Albă, se va relua circulaţia trenurilorpe magistrala Bucureşti - Timişoara.
Vă reamintim că, linia de cale ferată între staţiileBalota - Valea Albă (km 345+600), a fost afectată de calamităţile naturale din luna februarie, iar lucrările de reparaţii realizate la terasament au avut drept scop aducerea liniei la parametrii tehnici corespunzători, astfel încât circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA mulţumeşte călătorilor pentru înţelegere şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari, în toată această perioadă, au avut principal scop redeschiderea traficului în condiţii de deplină siguranţă şi, nu în ultimul rând, reluarea legăturii feroviare între sudul şi vestul ţării.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile locale.