CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/327/08.06.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că la ora 11.10, circulaţia trenurilor pe secţia Suceava-Ilva Mică va fi redeschisă, trenurile urmând să fie tractate cu o locomotivă diesel între staţiile Frasin şi Molin, după care îşi vor continua traficul cu tracţiune electrică.
Vă reamintim că traficul feroviar a fost blocat în intervalul orar 9.10-11.10, după ce un stâlp al reţelei electrice a căii ferate a fost lovit de o maşină şi s-a prăbuşit peste linia de cale ferată între staţiile Frasin şi Molin.
Cele 3 trenuri de călători care au fost oprite în staţiile adiacente, îşi vor relua traficul începând cu ora 11.10, în funcţie de rangul trenului. Astfel, primul tren care va pleca este Acc 1833 care circulă pe relaţia Iaşi – Timişoara, urmează apoi P 5704 care circulă pe relaţia Ilva Mică - Suceava şi P 5721 care circulă pe relaţia Suceana – Câmpulung Moldovenesc.
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea în cel mai scurt timp, şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.