CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/223/09.04.2010

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în perioada 12 aprilie - 1 iulie, pe raza Regionalei CF Cluj, se vor efectua lucrări întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura feroviară, pe secţiile de circulaţie Nimigea – Salva, Feldru – Rebrişoara, Năsăud – Salva şi Mogoşeni – Nimigea.
Programul de lucrări pe secţii de circulaţie:
a) Pe secţia de circulaţie Nimigea - Salva se vor desfăşura lucrări de consolidare a suprastructurii, de la km 12+800 la km 13+850, cu închiderea liniei curente în perioada 12 aprilie - 17 iunie (inclusiv), zilnic în intervalul orar 9.25 - 12.40, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
b) Pe secţia de circulaţie Feldru - Rebrişoara se vor efectua lucrări de reparaţii periodice curente, de la km 28+449 la km 36+290, cu închiderea liniei curente din 12 aprilie a.c., până pe 17 iunie a.c. (inclusiv), zilnic între orele 8.40 - 12.10, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
c) Pe secţia de circulaţie Năsăud - Salva se vor desfăşura lucrări de consolidare a suprastructurii, cu închiderea liniei curente între 21 iunie a.c. - 1 iulie a.c. (inclusiv), zilnic în intervalul orar 9.25 - 12.40, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
d) Pe secţia de circulaţie Mogoşeni - Nimigea se vor desfăşura lucrări de consolidare a suprastructurii, cu închiderea liniei curente între 21 iunie a.c. şi 1 iulie a.c. (inclusiv), zilnic în intervalul orar 9.25 - 12.40, cu excepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
Din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară, pe cele patru secţii de circulaţie, trenurile 1931 şi 1932, care circulă pe relaţia Iaşi – Cluj Napoca şi retur, se anulează în perioada 12 aprilie – 1 iulie, cu execepţia zilelor de vineri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie a trenurilor respective la staţiile şi agenţiile locale sau pe site-ul http://www.cfr.ro/cfrsa