CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/348/16.06.2010

COMUNICAT DE PRESĂ‚

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, traficul feroviar pe cele trei secţii de circulaţie aflate pe raza Regionalei CF Cluj a fost reluat la ora 17.20 între staţiile Sărăţel - Bistriţa, la ora 17.25 pe secţia Sărăţel - Mărişel şi la ora 18.29 între Sărăţel - Măgheruş Åžieu.
Vă reamintim că la ora 15.00 circulaţia trenurilor, pe cele trei secţii feroviare ale Regionalei CF Cluj, a fost închisă din cauza prăbuşirii mai multor copaci în gabaritul liniei de cale ferată în timpul unei furtuni puternice.
În urma acestui incident, 4 trenuri personale: P 4375 (Bistriţa - Dej), P 4144 (Bistriţa - Deda), P 4105 (Bistriţa - Cluj-Napoca) şi P 14511 (Deda - Tg. Mureş) vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de minim 80 de minute şi maximum 200 de minute, iar trenul internaţional R 367 care vine de la Episcopia Bihor, va ajunge în Braşov cu o întârziere de 95 de minute.
Echipele speciale ISU şi cele ale Regionalei CF Cluj au intervenit cu mijloacelor speciale de intervenţie pentru a tăia şi îndepărta copacii căzuţi în gabarit, precum şi pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea traficului în cel mai scurt timp, şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.