CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/397/13.07.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că, ieri, 12.07.2010, la ora 18.45 s-a reluat traficul feroviar pe secţia de circulaţie Tecuci - Barboşi, între staţiile Barboşi - Åžendreni (firul I şi II).
Vă reamintim că, din cauza calamităţiilor naturale produse la sfârşitul lunii iunie pe raza Regionalei CF Galaţi, secţia de cale ferată Tecuci - Barboşi a fost închisă între staţiile Barboşi - Åžendreni, deoarece debitul râului Siret a crescut peste cota normală şi a inundat cele două fire de circulaţie în zona Km 309-000+304+000.
Astfel, începând de ieri, de la ora 18.45, traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de siguranţă pe ruta directă Tecuci - Barboşi, cu RV de 5 Km/h.
Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului feroviar în condiţii de deplină siguranţă.