CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/460/31.08.2010

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în urma lucrărilor de racordare a liniei de cale ferată Câmpina - Comarnic (firul I şi II) la noul pod feroviar de la Breaza mai multe trenuri de călători vor ajunge la destinaţie cu întârziere.
Anumite trenuri care tranzitează Valea Prahovei, pe tronsonul Câmpina - Predeal, vor ajunge la destinaţie cu întârzieri. CNCF CFR SA va penaliza firma constructoare pentru costurile şi daunele înregistrate din cauza depăşirii termenului de închidere pentru efectuarea lucrărilor de racordare pe secţia Câmpina - Comarnic.
Pe secţiunea Câmpina - Comarnic lucrările de racordare a liniilor de cale ferată la noul pod feroviar, construit peste râul Prahova, şi cele de adaptare a instalaţiilor de semnalizare la noua configuraţie a liniilor, s-au executat în această dimineaţă, între orele 00.20 - 6.26, intervalul orar iniţial fiind depăşit cu 2 ore şi 45 de minute.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze publicului călător pentru întârzierile care au intervenit în circulaţia trenurilor din cauza acestor lucrări şi, totodată, îi asigură pe călători că va încerca să evite pe viitor apariţia unor situaţii asemănătoare, ţinând cont că în prezent se desfăşoară lucrări de reabilitare pe două mari şantiere feroviare, şi anume: Câmpina - Predeal şi Bucureşti - Constanţa.