CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr. 1/2/657/10.12.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că circulaţia feroviară între staţiile Poieni şi Brăişoru (pe relaţia Oradea- Cluj Napoca) a fost reluată pe firul II de circulaţie, începând cu ora 13.25.
Vă reamintim că la ora 11.30 circulaţia trenurilor între staţiile Poieni şi Brăişoru (pe secţia CF Oradea – Cluj Napoca) a fost închisă pe ambele fire de circulaţie din cauza unui tir care aderapatşi a intrat înzona desiguranţă a căii ferate,fiind lovit de locomotiva trenului Acc 1834. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită însă, locomotiva trenului a fost avariată iar remorca tirului s-a răsturnat peste cele două fire de circulaţie, blocând astfel traficul feroviar pe ambele direcţii de circulaţie.
Echipele de intervenţie se află în continuare la faţa locului şi intervin pentru eliberarea gabaritului şi pe firul I de circulaţie.
Trenuri care vor ajunge la destinaţie cu întârziere:
- Acc 1834, care circulă pe relaţia Timişoara Nord - Iaşi – aproximativ 125 de minute;
- R 366-1 care circulă pe relaţia Braşov - Episcopia Bihor – aproximativ 120 de minute;
- Ic 532 care circulă pe relaţia Oradea - Bucureşti Nord – aproximativ 90 de minute;

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului în cel mai scurt timp, şi desfăşurarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.