CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

Nr.1/2/ 674 /30.12.2010

30.12.2010

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în această dimineaţă, la ora 10,57, trenul de călători 15613, aparţinând operatorului feroviar privat S.C. RegioTrans SA, a lovit un autoturism marca DAEWOO la o trecere de nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicatorul rutier crucea Sf. Andrei, situată între staţiile Todireni şi Truceşti, de pe linia neinteroperabilă Dorohoi-Leţcani (SRCF Iaşi).
Din primele informaţii, în urma impactului, trei din cei patru pasageri ai automobilului şi-au pierdut viaţa, iar pentru cel de al patrulea pasager lucrătorii ISU Botoşani acţionează în vederea descarcerării.
Menţionăm că secţiunea de cale ferată Dorohoi-Leţcani este închiriată operatorului feroviar de călători S.C. RegioTrans SA, iar circulaţia feroviară a trenurilor, care aparţin operatorului naţional de călători SNTFC”CFR-CĂ‚LĂ‚TORI”SA, nu este întreruptă.