CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

BIROUL DE PRESĂ‚, INFORMAŢII ÅžI RELAŢII CU PUBLICUL

Nr:1/2/325/14.07.2011

COMUNICAT DE PRESĂ‚

15.07.2011

CNCF “CFR” SA informează că în urma analizei economico-financiare pe primele cinci luni ale anului, valoarea pierderilor a scăzut la 165.375.010,84 lei, ceea ce înseamnă o reducere cu 42%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când acestea au fost de 285.132.182,61 lei.Prin continuarea programului de eficientizare a activităţii CNCF “CFR” SA urmăreşte respectarea angajamentelor Guvernului României cuprinse în Scrisoarea de Intenţie, semnată cu Fondul Monetar Internaţional şi Memorandumul de Înţelegere cu Uniunea Europeană.Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA desfăşoară o activitate de interes public naţional - realizarea transportului feroviar pe calea ferată, un serviciu public esenţial pentru societate - şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Nr. Exemplare: 1

Åžef birou, Oana Brânzan