CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

SERVICIUL COMUNICARE Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR: 122312/122905

Program educaţional Cu ce călătorim? la Gara de Nord

Bucureşti, 20 noiembrie 2013

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că joi, 21 noiembrie 2013, ora 14.00, în Gara de Nord - sala de aşteptare (cl. I) -, vor fi acordate diplome de participare preşcolarilor din Grădiniţa Casa Fericirii pentru realizarea unor desene cu tematică feroviară în cadrul proiectului educaţional Cu ce călătorim?

Programul Cu ce călătorim?, realizat în parteneriat CNCF CFR SA – Asociaţia Grădiniţa Casa Fericirii (în perioada 11.11.2013 – 22.11.2013), este un proiect educaţional şi de socializare prin care preşcolarii şi-au însuşit cunoştinţe noi despre elementele-componente ale unei gări, fiind implicaţi direct şi într-o activitate educativă nonformală despre ce paşi trebuie urmaţi pentru o călătorie cu trenul – birou de informaţii, casele de bilete, intrarea/aşteptarea pe peron şi urcarea în tren.

În programul actual de reformă a educaţiei, parteneriatele cu instituţiile statului sunt considerate priorităţi în formarea tuturor categoriilor de elevi, implicarea reprezentanţilor CFR SA în cadrul proiectului Cu ce călătorim? având drept scop completarea şi consolidarea informaţiilor însuşite de preşcolari prin activităţile teoretice desfăşurate în unităţile şcolare.

......................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Purtător de cuvânt,

Oana Brânzan