CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing.............................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/440/08.12.2015

Marius CHIPER, noul director general al CFR SA

Bucureşti, 08 decembrie 2015

Marius CHIPER a preluat conducerea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, fiind desemnat, de Consiliul de Administraţie, director general interimar.

Marius CHIPER (46 de ani) va coordona activitatea CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Marius CHIPER, de profesie inginer, cu o experiența de peste 21 de ani în domeniul feroviar va continua programul de redresare economică a companiei şi va prioritiza strategia de implementare a investiţiilor în infrastructura feroviară.

.....................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu