DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media............................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/9/11.01.2017

Bucureşti, 11 ianuarie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a suplimentat numărul personalului care intervine la această oră pentru deszăperirea aparatelor de cale pe tot complexul de linii care asigură intrarea şi expedierea garnituilor în şi din Gara de Nord.

Deoarece intervenţiile pentru asigurarea fiecărui parcurs de intrare/expediere din Gara de Nord se operează individual pentru fiecare tren în parte, trenurile care trebuie să ajungă în Gara de Nord staţionează temporar în parcurs, astfel încât personalul feroviar să poată interveni pentru deszăpezirea şi curăţarea aparatelor de cale şi a liniilor. De asemenea, există dificultăţi şi în pregatirea garniturilor şi scoatrea lor la peron pentru înscrierea în circulaţie.

Deoarece şi la expediere trenurile înregistrează întârzieri călătorii sunt rugaţi săse informeze înainte de a pleca la drum în legătura cu orele de sosire şi de plecare a garniturilor din gări.

Călătorii pot verifica informările actualizate permanent pe pagina de facebook https://www.facebook.com/cfrinfrastructura sau pe site-ul companiei www.cfr.ro, administratorul infrastructurii feroviare, accesând următoarele link-uri:

Camere web – tabele cu orele de sosire/plecare din gările Bucureşti Nord, Craiova, Timişoara, Braşov şi Iaşihttp://www.cfr.ro/…/content/article/2-uncat…/2273-camere-web

Trenul meu - informaţii despre trenurile aflate în circulaţie. Numărul trenului va fi scris în câmpul aferent şi se va apăsa butonul Informaţii tren http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren

................................................................................................................................................................................................................................Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact  CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38