DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Transbordare auto între staţii Câineni şi Cornetu

București, 16 martie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că la  această oră traficul feroviar este întrerupt pe secţia CF Câineni - Cornetu din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o autoutilitară şi un autoturism. Autocamionul s-a răsturnat pe calea ferată, după ce conducătorul acestuia a încercat să evite impactul.

Pentru a se asigura continuitate în circulaţia feroviară în această zonă, călătorii sunt transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Câineni şi Cornetu.

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop continuitatea în condiţii de siguranţă a traficului feroviar în această zonă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….………………...

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact  CFR SA