DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/190/04.07.2017

Restricții în traficul rutier în perioada 4-14 iulie 2017, pentru montarea tablierului metalic la podul

feroviar de la Mogoșoaia (DN 1A, km 12+950)

Bucureşti, 04 iulie 2017

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 4 iulie – 14 iulie 2017 se desfășoară lucrări de montare a tablierului metalic la podul feroviar de la km 1+510, linia colectoare Mogoșoaia, pe DN 1A km 12+950.

Lucrările de montare a tablierului metalic, executate de Asocierea  Implenia Baugesellschaft m.b.H.şi SC Metabet SA în cadrul programului de reabilitare a podului CF de la km 1+510, constau în demolarea podului de cale ferata existent și inlocuirea acestuia cu un pod oblic, cu o singură deschidere, cu infrastructuri din beton și tabliere metalice.

Execuția lucrărilor se va desfășura în intervalul orar 22:00 - 05:00, cu închiderea totală și alternativ, pe câte o bandă, a circulatiei rutiere pe DN 1A, în zona pasajului, astfel:

-          în perioada 4 iulie 2017 - 6 iulie 2017, în intervalul orar 22:00 – 05:00, traficul rutier se desfășoară pe DN CB, km 64+400, intersecție DN                1A, km 12+260 – DN 7, km 11+500 – DN 7, km 13+200 – DN CB (varianta veche) – DN 1A, km 13+300 și retur (schema G2).

-          în perioada 6 iulie 2017 - 12 iulie 2017, circulația rutieră se închide alternativ pe câte o bandă.

-          în perioada 12 iulie 2017 - 14 iulie 2017, în intervalul orar 22:00 – 05:00, traficul rutier se desfășoară pe DN CB, km 64+400, intersecție DN            1A, km 12+260 – DN 7, km 11+500 – DN 7, km 13+200 – DN CB (varianta veche) – DN 1A, km 13+300 și retur (schema G2).

Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite, semnalizarea rutieră temporară, precum și indicațiile agenților de poliție. Toate aceste măsuri au drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier în perioada de desfășurare a lucrărilor.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA