Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                 Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr. 17/2/245/17.08.2017

INFORMARE DE PRESĂ

Bucureşti, 17 august 2017

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul acestei dimineţi, pe raza SRCF Bucureşti, între staţiile Pasărea – Brăneşti, locomotiva trenului IR 1983 (care circula pe relaţia Bucureşti – Constanţa) a surprins şi accidentat mortal 4 persoane.

Organele abilitate ale statului (Smurd, Poliţie, Procuratură) sunt la faţa locului şi  investighează/intervin, conform procedurilor în cazul producerii acestor tipuri de accidente.

Se întreprind demersuri pentru a se asigura continuarea circulaţiei trenului până la destinaţie.

Cerem scuze călătorilor pentru întârziere şi disconfortul creat.

.....................................................................................................................................................................................Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici