Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                 Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr. 17/2/249/18.08.2017

Implicaţii în circulaţia rutieră în perioada 23 – 30 august 2017, în timpul execuţiei

lucrărilor de reabilitare a trecerii de la nivel situată la km 6+705

Bucureşti, 18 august 2017

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că în perioada 23 – 30 august 2017 se vor desfăşura lucrări de reabilitare: a trecerii de la nivel situată pe strada Văleni (pasaj Vega) ce intersectează calea ferată Ploieşti – Măneciu la km 6+705 şi a liniilor de cale ferată ce traversează acest pasaj.

Lucrările de reabilitare feroviară vor fi executate de Secţia CFR L6 Ploieşti. Se vor realiza şi lucrări de suprastructură rutieră (inclusiv asfaltare).

Execuţia lucrărilor se va desfăşura în perioada 23.08.2017, ora 8.00 – 30.08.2017, ora 21,00 cu închiderea totală a circulaţiei rutiere. În această perioadă circulaţia rutieră va fi dirijată după cum urmează:

-          dinspre Ploieşti spre Ploieştiori– Blejoi:

a) str.Văleni – str.Poieniţei – str.General Ion Dragalina – str.Transilvaniei – str.Gheorghe Doja – str.Ştrandului (DJ102E) – str.Dumbravei – str.Pomilor – str.Stejarului – DN B (DN 1A);

b) str.Văleni – str.Ţiţeica-str.Tabla Buţii – str.Găgeni – Centura de Nord.

-          dinspre Blejoi spre Ploieşti

a) DN 1B (DN 1A) str Stejarului – str.Pomilor – str.Dumbravei – str.Ştrandului (DJ102E) – str.Gheorghe Doja – str.Calomfirescu – str.Transilvaniei – str.Văleni;

b) Centura de Nord – str.Găgeni (DJ102) – str.Văleni.

Rugăm conducătorii auto să respecte în perioada desfăşurării lucrărilor restricţiile instituite, semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie.

Menţionăm că toate aceste lucrări au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie în zona pasajului.

.....................................................................................................................................................................................Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici