DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/262/11.09.2017

Wi-Fi gratuit în Gara de Nord

București, 11 septembrie 2017

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA oferă, începând de astăzi, acces gratuit Wi-Fi de mare vitezăîn Gara de Nord, un serviciu public de calitate, disponibil permanent, care va permite pasagerilor și vizitatorilor să navigheze pe Internet.

Conectarea la internetse face pe bază de autentificare la reţeaua wireless „CFR Infrastructura” (numeșiadresă de e-mail) sau prin logare pebaza contului de Facebookși după acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare a rețelei wireless. Odată realizată autentificarea, portalul redirectionează utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informații de interes publicprivind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de Internet.

Noul serviciu de acces wireless gratuit la internet are acoperire atât la casele de bilete și în sălile de așteptare pentru clasa I și a II-a, precum și pe peroanele centrale, trecerea de la o zonă la altă fiind realizată automat, fără a fi necesară o nouă autentificare.

”Prin acest serviciu implementat în Gara de Nord, încercăm să ne apropiem tot mai mult de nevoile călătorilor, abordând o politică de interacționare directă cu așteptările lor și să ținem pasul cu evoluția noilor tehnologii”,a declarat Marius CHIPER, director general al CFR SA.

Noul sistem wireless din Gara de Nord, implementat de SC Informatică Feroviară- filiala CFR SA, este gratuit şi asigură acces simultan la internet pentru minimum 1000 de utilizatori autentificaţi.

................................................................................................................................................................................................................................

Purtător de cuvânt

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA