Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe  Tel: 021.319.24.70

Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/285/05.10.2017

Restricţii în traficul rutier pe DN 1D km 40+350, în perioada 9-18 octombrie 2017, pentru refacerea trecerii la nivel cu calea ferată din localitatea Bărbuleşti

Bucureşti, 05 octombrie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 9 - 18 octombrie 2017, traficul rutier pe DN 1D, în zona km 40+350, va fi închis pentru lucrări de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată de la km 67+508, linia CF Bucureşti Nord - Urziceni și km 51+480, linia CF Ploieşti Sud - Urziceni (localitatea Bărbulești).

Lucrările au termen de execuţie 10 zile, perioadă în care circulaţia se va închide total pe DN 1D km 40+350, iar traficul rutier, între Urziceni şi Mizil,se va desfăşura deviat pe rutele:

-          DN2 (Coșereni - sens giratoriu provizoriu) - DJ 201A - DJ 101 - DN 1D - cu noduri în localităţile Coşereni - Moldoveni - Jilavele

-          DN 1D - DJ 101 - DJ 201A - DN2 (Coșereni - sens giratoriu provizoriu) cu noduri în localităţile Jilavele- Moldoveni - Coşereni

Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite, semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie. Toate aceste măsuri au drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în traficul rutier în perioada de desfăşurare a lucrărilor.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Serviciul Comunicare Mass-Media

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici