Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/299/19.10.2017

CFR SA a finalizat lucrările de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată, din localitatea

Bărbulești

Bucureşti, 19 octombrie 2017

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că s-a redeschis traficul rutier și feroviar în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la km 67+508, linia CF București Nord - Urziceni și km 51+480, linia CF Ploiești Sud - Urziceni (localitatea Bărbulești).

Lucrările de reparații și refacere a structurii rutiere și feroviare de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Bărbulești s-au desfășurat în perioada 9-18 octombrie 2017 și au avut drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație atât pentru traficul rutier, cât și pentru traficul feroviar, fiind înlocuite în totalitate sistemul elastic rutierși suprastructura feroviară.

În cadrul programului au fost executate lucrări de excavare a prismei de piatră spartă, de compactare a platformei căii, de montare de dren în corpul terasamentului, s-a așternut strat asfaltic nou și piatră spartă, s-au montat cadre noi șină-traversă și dale elastice.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact  CFR SA