DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/303/24.10.2017

Marius CHIPER și-a înaintat demisia din funcția de director general interimar al CFR SA,

din motive personale

Bucureşti, 24 octombrie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că domnul Marius CHIPER și-a înaintat demisia din funcția de director general interimar, președintelui Consiliului de Administrație, din motive personale.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA