Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe

Nr 17/2/310/01.11.2017

Tel: 021.319.24.70; Fax: 021.319.27.71;

Tel CFR: 021.3199539/122231

Accident la trecere la nivel cu calea ferată în Harhghita

Bucureşti, 01 noiembrie 2017

Compania Națională de Căi Ferate CFR SAinformează că în jurul orei 08.00, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Jigodin (secţia Sâncrăieni – Miercurea Ciuc), semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, trenul R 4505 Brașov - Siculeni a lovit un autoturism al cărui șofer s-a angajat în trecerea căii ferate fără să se asigure.

Pasagerii din tren şi echipa din locomotivă nu au fost în pericol.

În urma impactului, locomotiva a fost avariată, urmând ca trenul să îşi reia circulaţia cu o altă locomotivă.

Până la redeschiderea circulaţiei între Sâncrăieni și Miercurea Ciuc, următoarele trenuri staţionează, după cum urmează:

-           IR 366 Brașov -  Budapesta

-           IR  407 Budapesta  - Brașov

Cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat și informează că depune toate eforturile pentru reluarea circulației în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp.

..................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA