Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Comunicat de presa

Accident de muncă pe un șantier feroviar

Bucureşti, 4 noiembrie 2017

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 4 noiembrie, în jurul orei 12.30, s-a produs un accident de muncă pe șantierul feroviar operațional între stațiile Petroșani-Bănița, unde se executau lucrări de modernizare la un pod feroviar.

Muncitorii care executau această lucrare sunt angajații firmei SC CONFER GRUP/ SC RADARIA. Lucrările la podul respectiv sunt incluse în programul de modernizare poduri/podețe, de pe raza Regionalei CF Timișoara și se executau pe firul II, traficul feroviar fiind operațional doar pe firul I.

Menționăm faptul că trenurile, care tranzitează zona Petroşani – Bănița, circulă pe firul I.

.................................................................................................................................................................

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare