Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Cristi UNGUREAN, director general interimar la CFR SA

Bucureşti, 08 noiembrie 2017

Cristi UNGUREAN a preluat conducerea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, fiind desemnat, de Consiliul de Administraţie, director general interimar.

Cristi UNGUREANva coordona activitateaCFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

De profesie inginer și cu o experiență de 23 de ani în domeniul feroviar, directorul general al CFR SA și-a propus pentru perioada imediat următoare două obiective prioritare, identificare unor soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor curente din activitatea companiei şi elaborarea unei strategie privind prioritizarea programelor de investiţii în infrastructura feroviară.

.................................................................................................................................................................

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare