Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe

Tel CFR: 021.3199539/122231

Transbordare auto între stațiile Ciulnița și Călărași Sud

București, 20 noiembrie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în cursul acestei dimineți, un vagon din compunerea unui tren, care aparține operatorului privat de transport de marfă UNICOM TRANZIT, a deraiat de un boghiu între stațiile Ciulnița și Călărași Nord. Menționăm că trenul asigura un transport cu deșeuri feroase pe relația Zalău Nord - Călărași Nord.

La fața locului se află reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum și echipele de specialiști care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe șină a vagonului.

Până la finalizarea operațiunilor de intervenție, CFR SA asigură continuitate în traficul feroviar prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, pentru trenurile înscrise astazi în circulație, pe relația Ciulnița - Călărași Sud.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar până la finalizarea intervenției și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759