Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/330/20.11.2017

S-a redeschis linia Ciulnița - Călărași Sud

București, 20 noiembrie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, începând cu ora 15.48 a fost redeschisă linia secundară Ciulnița - Călărași Sud.

Primul tren înscris în circulație este R 8596, cu plecare din stația Călărași Sud, la ora 16.35.

Vă reamintim faptul că, în cursul acestei dimineți un vagon din compunerea unui tren privat de marfă a deraiat de un boghiu între stațiile Ciulnița și Călărași Nord, iarpână la finalizarea operațiunilor de ridicare a vagonului pe șină și de retragere a trenului de marfă din această zonă, pe relația Ciulnița - Călărași Suds-a asigurat transbordarea pasagerilor cu mijloace auto.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au avut ca principal scop asigurarea continuității traficului și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare