Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe

Nr 17/2/348/15.12.2017

Tel: 021.319.24.70; Fax: 021.319.27.71;

Tel CFR: 021.3199539/122231

Circulație feroviară întreruptă temporar între stațiile Crasna și Banca (județul Vaslui)

Bucureşti, 15 decembrie 2017

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că circulaţia feroviară între stațiile Crasna și Banca (județul Vaslui) este închisă la această oră, după ce trenul IR 1863-2 (Galaţi-Iaşi)aintrat în coliziune cu un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 316+700, semnalizată cu indicator rutier.

La această oră, circulația feroviară este închisă pe ambele fire pentru a permite reprezentanților instituțiilor autorizate să intervină la fața locului. Din primele informații primite de la locul accidentului pasagerii din autoturism sunt grav răniți.

Menționăm faptul că starea tehnică a trecerii la nivel cu calea ferată de la km 316+700 este corespunzătoare, iar semnalizarea respectă instrucțiile feroviare.

Din punct de vedere al graficului de circulație, în acest moment, staționează doar trenul IR 1863-2 implicat în accident.

..................................................................................................................................................................

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe